Insurance — Cares AssistanceZorg en ondersteuning wanneer je het nodig hebt


Cares Assistance

Cares Assistance is een vernieuwende speler binnen de verzekeringssector met een duidelijke focus op zorg en bijstand. Het is hun missie om innovatieve verzekeringsproducten op de markt te brengen die de klant op de moeilijkste momenten in zijn leven ondersteunen. Daarbij werken zij samen met onafhankelijke makelaars die deze producten aanbieden aan de eindklanten.

Digitalisering en automatisering van betalingsflow

Een belangrijk onderdeel van het verzekeringsproces is het innen van premies. Cares Assistance heeft ervoor gekozen om de premies van hun eindklanten te innen via domiciliëring en hierbij samen te werken met Twikey. Dankzij deze samenwerking is het grootste deel van de betalingsflow gedigitaliseerd en geautomatiseerd.

Met Twikey kunnen klanten de diensten van meerdere financiële spelers combineren. Zo gebruikt Cares Assistance de koppeling tussen Mollie & Twikey, waardoor klanten de eerste premie online betalen en automatisch het SEPA-mandaat ondertekenen. Toekomstige premies worden dan via domiciliëring gëind en kunnen eenvoudig beheerd worden. Daarnaast is er een automatisch proces voor mislukte inningen, klanten worden dan op de hoogte gebracht (per sms, mail,…) om de betaling alsnog in orde te maken. Zo biedt Twikey extra zekerheid en gemak voor de klant en kan Cares Assistance zich richten op hun missie: bijstand bieden wanneer de klant dat nodig heeft.

Automatisch premies innen

Dankzij de samenwerking met Twikey wordt 95% van alle (maandelijkse) premies automatisch geïnd, wat een kostenreductie oplevert voor de betaaladministratie van Cares Assistance. Bovendien hebben zij een duidelijk overzicht van alle betalingen, wat het beheer vereenvoudigt. Toch blijft Cares Assistance streven naar verbetering en nadenken over verdere integratie van Twikey in hun beheerspakket om nog vlotter de link te maken tussen een klantendossier en het betaalpatroon van de klant.

Resultaten
  • Meer klanten op domiciliëring
  • Mandaten worden online ondertekend
  • Premies worden automatisch betaald
  • Link met eigen boekhoudpakket
  • Ontzorging van de klant

Dankzij Twikey hebben we het onboardingproces voor nieuwe klanten volledig gedigitaliseerd. Dit betekent onder meer dat klanten online mandaten kunnen ondertekenen, waardoor premies automatisch via domiciliëring worden geïnd.

Bovendien zorgt het failure management van Twikey ervoor dat gemiste betalingen worden gecontroleerd en aangepakt, waardoor onze administratie verder wordt gestroomlijnd. Twikey biedt ons een hoger gebruiksgemak en meer veiligheid in het verzekeringsproces, waardoor we ons kunnen blijven concentreren op onze missie om hulp te bieden tijdens de moeilijkste momenten in het leven van onze klanten.

Marnic Vandenbroucke Managing Director, Cares Assistance

Twikey vereenvoudigt het beheer van betalingen voor partners, klanten en consumenten. Door te focussen op terugkerende betalingen, het stroomlijnen van interne domiciliëringsprocessen en het automatiseren van de opvolging van mislukte transacties, maakt Twikey betalingen moeiteloos. U kunt de brochure downloaden via de link hieronder en de case nog eens rustig herlezen. Neem vandaag nog contact met ons op als u ook slimme terugkerende betalingen wilt implementeren.

Twikey X Cares Assistance

Bent u geïnteresseerd in werken met Twikey?

Neem contact op met ons team

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen