HR — PointHR Geautomatiseerde Facturatie en Betalingen

PointHR is een toonaangevend sociaal kantoor dat gespecialiseerd is in loonverwerking voor KMO's. Ze onderscheiden zich door hun persoonlijke en proactieve aanpak, waarbij ze een vernieuwende benadering van loonadministratie hanteren met een toegewijde vaste contactpersoon. Met geavanceerde digitale tools bieden ze uitgebreide ondersteuning aan zowel werkgevers als werknemers. Dit alles wordt aangeboden tegen een alomvattende prijsstructuur, waardoor klanten een duidelijk overzicht hebben van de kosten.

Efficiënte facturatie en betalingsopvolging

Voordat PointHR samenwerkte met Twikey, ondervonden ze uitdagingen bij het beheren van maandelijkse facturatie, vooral met betrekking tot domiciliëringen. Het vereiste veel administratieve inspanningen om alles in goede banen te leiden. De behoefte aan een geïntegreerde oplossing leidde PointHR naar Twikey. Na een vlotte synchronisatie tussen hun ERP-systeem, Teamleader, en Twikey, kunnen ze betalingen (o.a. via domiciliëringen) moeiteloos organiseren, betalingsopvolging vereenvoudigen en tijd besparen.

Voor PointHR fungeert Twikey als een achterliggend systeem dat perfect geïntegreerd is met Teamleader. Alle contacten, bedrijven, leads en facturen worden gecreëerd en beheerd in Teamleader. Achter de schermen zorgt Twikey ervoor dat alle facturatiegegevens automatisch worden opgepikt. Twikey is volledig op de hoogte van de betalingsvoorkeuren van klanten, de gewenste taal voor communicatie, de juiste contactpersonen voor facturatie, en meer. Dit proces verloopt volledig automatisch. Dankzij de integratie ontvangt PointHR automatisch rapporten over het aantal facturen, de geplande domiciliëringsbetalingen en andere relevante informatie, waardoor ze een duidelijk overzicht hebben van alle betalingen en openstaande facturen.

Optimale administratie

Hoewel PointHR als sociaal kantoor afwijkt van de trend waarbij grote spelers inzetten op terugkerende betalingsmethodes (zoals domiciliëring,...), hebben ze dankzij de samenwerking met Twikey ervaren hoe eenvoudig het in gebruik kan zijn. Ze zijn nu actief bezig met het promoten van terugkerende betaalmethodes. Als gevolg van hun inspanningen om domiciliëring te promoten, heeft PointHR op korte tijd met succes een groot deel van de betalingen via domiciliëring weten te realiseren. Dit heeft hun eigen administratieve processen aanzienlijk vereenvoudigd.

Dankzij de integratie van Teamleader en Twikey heeft PointHR aanzienlijke tijdswinst behaald bij het beheer van domiciliëringen, het versturen van rappels en andere betalingsgerelateerde taken. Wat voorheen een deels geautomatiseerd proces was via Teamleader, verloopt nu volledig automatisch.

Resultaten

  • Meer klanten op domiciliëring
  • Mandaten worden online ondertekend
  • Eenvoudige link met Teamleader
  • Tijdsbesparing in administratie
  • Efficiëntieverbetering

Ik ben een grote fan van Twikey. De naadloze koppeling tussen Twikey en Teamleader werkt uitstekend. Voor bedrijven zoals het onze, met een groot volume aan facturen (met kleinere bedragen), is het gewoon niet verstandig om kostbare tijd te besteden aan het handmatig opvolgen van al die facturen en het organiseren van domiciliëringen. Daarvoor is er software zoals Twikey, die dit veel beter en efficiënter kan organiseren. Ik raad het zeker aan."

Tim Cuypers CEO, PointHR

In een notendop

PointHR, een toonaangevend sociaal kantoor gespecialiseerd in loonadministratie, heeft succesvol de koppeling tussen Teamleader en Twikey geïmplementeerd. Door de naadloze integratie van deze twee krachtige tools, heeft PointHR aanzienlijke voordelen behaald, zoals tijdsbesparing, efficiëntieverbetering en vereenvoudigde facturatie- en betalingsprocessen.

Twikey biedt een eenvoudige oplossing voor het beheer van betalingen, waarbij de focus ligt op terugkerende betalingen, het stroomlijnen van interne domiciliëringsprocessen en het automatiseren van de opvolging van mislukte transacties. Met Twikey kunt u betalingen moeiteloos regelen. Klik op de onderstaande link om de brochure te downloaden en de case op uw gemak door te nemen. Neem vandaag nog contact met ons op als u ook slimme terugkerende betalingen wilt implementeren.

Twikey X PointHR

Bent u geïnteresseerd in werken met Twikey?

Neem contact op met ons team

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen