Accountants — VP AccountantsWie kan rekenen, rekent op... Twikey


VP Accountants office

VP Accountants is een modern en snel groeiend accountantskantoor dat bekend staat om de klantgerichte en innovatieve aanpak. Deze aanpak leverde Jan Van Cauwenbergh, Annelies Pint, Chiel-Jan Guldentops & Niel Guldentops van VP Accountants tal van prijzen op. In 2018 werd het accountantsbureau bijvoorbeeld uitgeroepen tot 'meest efficiënte kantoor' op de 'Syneton Effect Awards'. Sindsdien schakelde VP Accountants nog een versnelling hoger en is het overgestapt op de koppeling tussen AdminPulse en Twikey om de (betaal)administratie af te handelen. Dankzij de overstap draait het kantoor momenteel op volle toeren en kijkt het uit naar nieuwe innovatieve mogelijkheden.

Innovatief en klantgericht

Al sinds de overname in 2014, zijn Jan Van Cauwenbergh en zijn vennoten voortdurend op zoek naar manieren om het kantoor innovatiever en klantgerichter te maken. In eerste instantie werd het bedrijfsbeheer drastisch verbeterd. Waar het kantoor voor de overname nog met in excel opgemaakte en afgeprinte overzichten werkte, verliep de administratie na de overname eerst via AdminConsult en later via AdminPulse. Alle klanten, contacten, documenten, verslagen, taken,... worden nu op 1 centrale plaats verzameld. Bovendien geven de kwaliteitstoetsing, risico-analyse, anti-witwas, opdrachtbrief en UBO-functionaliteiten legale zekerheid.

Na de implementatie van AdminPulse werd op zoek gegaan naar een manier om de betaaladministratie van klanten te vereenvoudigen. Betalen via domiciliëringen bleek de snelle en eenvoudige oplossing te worden om klanten moeiteloos facturen te laten betalen. De oplossing leek eenvoudig maar de uitvoering verliep niet zoals voorzien. Het groot aantal manuele handelingen zorgde voor een lange doorlooptijd en te veel administratieve fouten. Ook het alternatief om betalingen aan te bieden via een qr-code op de factuur bleek niet het gewenste resultaat met zich mee te brengen.

AdminPulse en Twikey als redding

Na een grondig onderzoek kwam VP Accountants uiteindelijk bij Twikey terecht. Dankzij de vele integratiemogelijkheden van AdminPulse & Twikey was een link tussen beide systemen al aanwezig. Hierdoor kon VP Accountants de functionaliteiten van AdminPulse eenvoudig uitbreiden met Twikey en werd betalen via domiciliëring wél de snelle en eenvoudige oplossing die het eerst leek te zijn. Door Twikey te activeren kon VP Accountants :

  • Bestaande mandaten hergebruiken
  • Nieuwe mandaten digitaal laten ondertekenen
  • Huidige klanten eenvoudig laten betalen via domiciliëring
  • Automatiseer het interne betalingsproces
Resultaten

Na 3 maanden zijn de resultaten voor VP Accountants al overduidelijk en geniet het van volgende voordelen:

  • Meer klanten op domiciliëring
  • Mandaten worden online ondertekend
  • Automatische betalingen
  • Verbeterde cashflow
  • Ontzorging van de klant

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de behoeften en verwachtingen van onze klanten te vervullen en hen daarbij de best mogelijke service en ervaring te bieden. We willen het klantencontact zo kwaliteitsvol mogelijk maken en zo min mogelijk tijd spenderen aan onnodige zaken. Twikey stelt ons in staat om terugkerende facturen automatisch te laten betalen zonder dat wij of dat onze klanten tijd hoeven te besteden aan overbodige administratieve taken. Zo ontzorgen wij onze klanten nog meer en hebben we meer tijd om ons te richten op de kernactiviteiten. Bovendien is onze cashflow gestegen en zijn de administratieve kosten gedaald.

Jan Van Cauwenbergh Vennoot, VP Accountants

Twikey stelt partners, klanten en consumenten in staat om gemakkelijk hun betalingen te beheren. Met een focus op het verhogen van terugkerende betalingen, het stroomlijnen van het interne domiciliëringsproces en het automatiseren van de opvolging van mislukte transacties, maakt Twikey betalingen eenvoudig. U kunt de brochure hieronder downloaden om te zien hoe VP Accountants al heeft geprofiteerd van Twikey. Als u ook slimme terugkerende betalingen wilt invoeren, zoals VP Accountants heeft gedaan, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Twikey X VP Accountants

Bent u geïnteresseerd in werken met Twikey?

Neem contact op met ons team

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Andere klantcasussen

Plopsa

Pretparken — PlopsaFunCard-abonnement via maandelijkse betaling

Bekijk de casus
Zoomer

Mobility - zZoomerAls bijen naar honing komen, verliezen ze liever geen tijd met betalen

Bekijk de casus