BETA

Geautomatiseerd betaalplatform voor de mobiliteitssector

Mobiliteit ondergaat een digitale transformatie. Innovatieve apps en digitale bedrijven bieden voortdurend nieuwe mobiliteitsoplossingen aan. Als Europees marktleider ondersteunt Twikey deze mobiliteitsoplossingen met de juiste betaalmethodes. Door automatisering van het interne domiciliëringsproces en een geautomatiseerd opvolgingsproces van gefaalde transacties maakt Twikey recurrent betalen eenvoudig. Hierdoor ontzorgen wij mobiliteitsspelers en wordt het verwerken van grote betaalvolumes kinderspel.

EV-Charging

Mobility payment solution Twikey

Parkings

Parking payment solution Twikey

Fuel cards

Fuel payment solution Twikey

Toll & Public transport

Public Transport Payment Solution Twikey

Wij automatiseren het volledige betalingsproces voor terugkerende klanten.

Digitale onboarding

Zorg voor een eenvoudige digitale onboarding en capteer met zekerheid de juiste gegevens van nieuwe klanten. Het onboardingsproces bestaat uit volgende functionaliteiten: identificatie, Iban-naam check, domiciliëringsmandaat, credit check, dubbele verrificatie voor mail en mobile nummer, access to the accounts, ID scan, contract signing, online betaling opstartkost, enz.

100% Automatisatie

Om grote betaalvolumes te kunnen processen, automatiseren wij het betaalproces en beperken we administratie tot een absoluut minimum. Kies dus voor recurrente betalingen en een geautomatiseerd debiteurenproces.

Eenvoudige conversie

Zet een conversiecampagne op en nodig uw klanten uit om te betalen via domiciliëring. Geef hen daarnaast bij elke factuur of reminder vrijblijvend de mogelijkheid om eenvoudig online een rechtsgeldig domiciliëringsmandaat te ondertekenen. Succesvol afgesloten mandaten worden bijgehouden in het legaal archief.

Lage kost

Betalingen via domiciliëring zijn bijzonder kostenefficiënt. Bovendien ligt de innigsgraad bijzonder hoog. Zo wordt gemiddeld 97% van de facturen onmiddelijk geïnd na de eerste domiciliëringspoging. Door domiciliëring in te stellen als standaard betaalmethode en gefaalde domiciliëringen te innen via kredietkaart of andere online betaalmethodes verlaagt u de gemiddelde kost per betaaltransactie.

Beperk het risico

Domiciliëringstransacties en credit kaart transacties kunnen ook falen. Dit risico is eenvoudig in te dekken. Dankzij identificatie van de klant zijn de klantgegevens altijd up-to-date. De risk rules gekoppeld aan het klantenprofiel zorgen voor een extra risicobeperking. Indien een transactie toch zou falen, treedt de snelle debiteurenopvolging met automatische ophogingen van administratieve kosten in actie.

Loyale klanten

Zorg voor trouwe klanten en koppel het loyalty programma aan uw mobiliteitsapp. Met kortingen, gamificatie en getrouwheidsacties stuurt u het gedrag van de klant. Ook inactieve klanten kunnen eenvoudig en snel gereactiveerd worden.

Referenties:

MobilityPlus
Satellic
Q8
optimile
MultiTankcard
viapass
4411
mytrucks
wex
travelcard
total
bfc
XXImo
Fleetcor

Wil u weten hoe betalingen
uw nieuwe mobiliteitsdiensten mogelijk maken?

“Thanks to the direct debit payment method and the fully automated direct debit flow, we do not need debtor personnel, even though we have hundreds of thousands of customers”

Quote Q8
Twikey mobility payment solutions

Download de infobrochure

Vul je gegevens in en ontvang onze infobrochure via mail

Waarom een breed scala aan betaaloplossingen aanbieden?

De grote verscheidenheid aan betaaloplossingen zorgt voor verschillende consumentengroepen. Hoe meer betaalmethodes worden aangeboden, hoe groter de inclusie van alle consumentengroepen. Bovendien is het van groot belang om de veiligste, eenvoudigste en meest kostenefficiënte betaalmethodes aan te bieden. Twikey biedt één geautomatiseerd systeem dat centraal regelbaar is.

Bank logos

“Twikey is de fintech payment expert en verbindt onze mobiliteitsklanten rechtstreeks met de bank.”

Quote Rabobank

Fraudebescherming

Fraude is een ernstige bedreiging voor elk bedrijf. Auto's, fietsen, scooters zijn waardevolle activa die beschermd moeten worden tegen onrechtmatig gebruik en diefstal. Twikey voorkomt fraude dankzij slimme risicomanagementsysteem, met verschillende beveiligings- en persoonlijkheidscontrolesystemen die voortdurend worden bijgewerkt. Zo blijven uw systemen en services veilig.

Twikey fraud prevention payment solutions

Betalingssystemen voor EV-opladen

In Europa is domiciliëring de ideale betaalmethode voor EV-opladen. Twikey biedt het meest complete domiciliëringsproces aan. Onderteken mandaten, volg collectes op in de gebruiksvriendelijke app en creëer loyale, terugkerende klanten die uw systeem als hoofdsysteem zullen gebruiken.

Wil u kosten besparen
en tegelijkertijd uw efficiëntie verbeteren?
Contacteer ons om deel uit te maken van de toekomst!