BETA

Geautomatiseerd betaalplatform voor de mobiliteitssector

Onze mobiliteit ondergaat een digitale transformatie. Innovatieve apps en digitale bedrijven bieden mobiliteitsoplossingen waarbij de klant ontzorgt wordt van betaaladministratie. De fysieke kaartbetalingen of manuele overschrijvingen zijn verleden tijd. Als Europees marktleider helpt Twikey om de juiste financiële keuzes te maken in de complexiteit van de verschillende bankbetaalmethodes en online betaalmethodes. Wij ontzorgen de mobiliteitsspeler van identificatie van de klant tot het incasso bureau. Volledige automatisatie is de enige oplossing om hoge volumes te processen zonder enige debtor administratie.

EV-Charging

Mobility payment solution Twikey

Parkings

Parking payment solution Twikey

Fuel cards

Fuel payment solution Twikey

Toll & Public transport

Public Transport Payment Solution Twikey

Wij automatiseren het volledige betalingsproces voor terugkerende klanten.

Digitale onboarding

Zorg voor een eenvoudige digitale onboarding en capteer met zekerheid de juiste gegevens van de nieuwe klant. Het onboardingsproces wordt samengesteld uit volgende functionaliteiten: identificatie, Iban-naam check, domiciliëringsmandaat, credit check, dubbele verrificatie voor mail en mobile nummer, access to the accounts, ID scan, contract signing, online betaling opstartkost, enz.

100% Automatisatie

Klanten en eigen personeel maken nu eenmaal menselijke fouten. De enige mogelijkheid om grote volumes te processen is om het menselijk handelen volledig uit te schakelen. Kies dus in eerste instantie voor recurrente betaalmethodes en een geautomatiseerd debiteurenproces.

Totale doelgroep

Zorg ervoor dat de betaalmethode onmiddellijk inzetbaar is voor jouw doelgroep. Als slechts de helft van jouw doelgroep over een credit kaart beschikt bestaat de mogelijkheid dat ook uw groeipotentieel halveert. Denk ook aan uniformiteit en schaalbaarheid naar andere landen.

Lage kost

Online betalingen zijn een stuk duurder dan fysieke kaartbetalingen, manuele overschrijvingen of domiciliëringstransacties. Via één domiciliëringspoging zijn gemiddeld reeds 97% van uw facturen geïnd. Enkel de gefaalde domiciliëringen innen via krediet kaart of andere online betaalmethodes zorgt voor een lage gemiddelde kost per betaaltransactie.

Beperk het risico

Domiciliëringstransacties en credit kaart transacties kunnen ook falen. Dit risico is eenvoudig in te dekken. Via de identificatie van de klant capteren de up-to-date klantgegevens. De risk rules gekoppeld aan het klantenprofiel beperken het risico. Dankzij de snelle debiteurenopvolging met automatische ophogingen van administratieve kosten dekken de te late betalers de kosten van de zeer beperkte niet-betalers.

Loyale klanten

Zorg voor trouwe klanten en koppel het loyalty programma aan de mobiliteitsapp. Het sparen van extra’s, kortingen of gamificatie stuurt het gedrag van de klant. Ook afvallende klanten kunnen eenvoudig en snel opnieuw geactiveerd worden.

Referenties:

MobilityPlus
Satellic
Q8
optimile
MultiTankcard
viapass
4411
mytrucks
wex
travelcard
total
bfc
XXImo
Fleetcor

Wilt u weten hoe betalingen uw mobiliteitsdiensten
van de volgende generatie mogelijk maken?

“Thanks to the direct debit payment method and the fully automated direct debit flow, we do not need debtor personnel, even though we have hundreds of thousands of customers”

Quote Q8
Twikey mobility payment solutions

Download de infobrochure

Vul je gegevens in en ontvang onze infobrochure via mail

Waarom is het aangeraden een breed scala aan betaaloplossingen aan te bieden?

Voor de meeste mensen en vooral consumenten zijn de bekende kredietkaarten geen oplossing.Miljoenen mensen gebruiken de bekende kredietkaarten niet en als het om mobiliteit gaat, is de noodzaak om lokale betaalmethoden aan te bieden van fundamenteel belang. U moet de meest eenvoudig te gebruiken, veilige en kostenefficiënte betaalmethoden aanbieden. Alles in één geautomatiseerd systeem dat centraal regelbaar is.

Bank logos

“Twikey is de fintech payment expert en verbindt onze mobiliteitsklanten rechtstreeks met de bank.”

Quote Rabobank

Fraudebescherming:

Fraude is een ernstige bedreiging voor elk bedrijf en de inzet wordt hoger wanneer het gaat om opkomende technologie. Auto's, fietsen, scooters zijn waardevolle activa die beschermd moeten worden tegen onrechtmatig gebruik en diefstal. Nepaccounts en goede ouderwetse betalingsfraude op mobiele betalingssystemen zijn belangrijke oorzaken van zorgen. Twikey gaat al deze bedreigingen tegen met ons slimme risicomanagementsysteem, waar we verschillende beveiligings- en persoonlijkheidscontrolesystemen aanbieden die voortdurend worden bijgewerkt naar het veranderende fraudelandschap, zodat uw systemen en services veilig en beveiligd blijven.

Twikey fraud prevention payment solutions

Betalingssystemen voor EV-opladen

In Europa zijn automatische incasso's de meest efficiënte manier om EV-opladen te betalen. Twikey behandelt alle stappen, van het onderhandelen over de mandaten tot het opvolgen van de collectes, waardoor loyale en terugkerende klanten worden gecreëerd die uw systeem als hun primaire laadleverancier zullen gebruiken. 

Creëer terugkerende & trouwe klanten

Een stabiele en gebruiksvriendelijk betalingsparcour, aanpasbaar aan al uw kanalen zal aan al uw behoeften voldoen. Laat chauffeurs betalen op hun favoriete manier. Beheer terugkerende klanten op een manier die handig, gemakkelijk en comfortabel voor u is alsook uw eindklanten terwijl u uw uitbetalingen maximaliseert.

Wilt u kosten besparen
en tegelijkertijd uw efficiëntie verbeteren?
Contacteer ons om deel uit te maken van de toekomst!