itsme® als katalysator voor hoge conversie naar domiciliëring

We raden al onze handelaars sterk aan om itsme® aan te bieden voor het ondertekenen van mandaten. Dankzij ons maken ruim duizend ondernemingen gebruik van itsme®. itsme® biedt een handige en veilige handtekeningoplossing die een hogere conversieratio garandeert! We blijven itsme® aanbevelen en zullen hen ook ondersteunen bij eventuele implementaties in het buitenland.

Betalen via domiciliëring wint zowel bij handelaars als klanten snel aan belang. Om via domiciliëring te kunnen betalen moeten klanten een specifiek mandaat ondertekenen. Met een conversiecampagne nodigt Twikey klanten van ondernemingen in bulk uit om dit mandaat online te ondertekenen. Daarnaast kunnen klanten bij elke factuur of aanmaning die via Twikey wordt verstuurd heel eenvoudig online een wettelijk geldig domicililiëringsmandaat ondertekenen. Aan Twikey gekoppelde handelaars kunnen itsme® kiezen als voorkeursmethode om mandaten te ondertekenen, en wanneer ze dat doen, gaat de succesratio omhoog.

Een van de klanten die dit kan onderschrijven is softwarebedrijf Tilroy. Tilroy verhandelt online software voor POS & ecommerce voor de non-food- en groothandelssector. Twikey zette voor Tilroy een conversiecampagne op waardoor alle Tilroy-klanten werden uitgenodigd om online een mandaat te ondertekenen en facturen vervolgens via domiciliëring te betalen. Na slechts één e-mail ondertekende bijna 30% van hen met succes online een mandaat. 60% van hen deed dit via itsme®.

Dankzij itsme® en Twikey kunnen onze klanten hun domiciliëringsmandaten makkelijk en in alle veiligheid ondertekenen, waarna ze toekomstige facturen via domiciliëring kunnen betalen. De integratie van itsme® in Twikey is zeer gebruikersvriendelijk en onze klanten maken er graag gebruik van. Peter De Ranter – CEO Tilroy

Met Twikey en itsme® wordt e-mandaten ondertekenen kinderspel

Twikey ontzorgt partners, handelaars en hun klanten in hun betaalverkeer. Door een maximale conversie naar recurrent betalen, automatisering van het interne domiciliëringsproces en een geautomatiseerd opvolgingsproces van gefaalde transacties maakt Twikey betalen eenvoudig. Twikey heeft itsme® van meet af aan actief aangeraden aan handelaars. De meeste handelaars laten klanten domiciliëringsmandaten ondertekenen via itsme®.

We raden al onze handelaars sterk aan om itsme® aan te bieden voor het ondertekenen van mandaten. Dankzij ons maken ruim duizend ondernemingen gebruik van itsme®. itsme® biedt een handige en veilige digitale tekenmethode die een hogere conversieratio garandeert! We blijven itsme® aanbevelen en zullen hen ook ondersteunen bij eventuele implementaties in het buitenland. Nicolas Lejaeghere - Sales Director Belgium Twikey

Veiligheid

De beveiliging van je online identiteit is topprioriteit: dat betekent niet alleen dat itsme® instaat voor de bescherming van je persoonlijke gegevens, maar ook een veilige connectie garandeert tussen de app en elke partner waarbij je itsme® gebruikt, elke keer opnieuw. Kortom, bij itsme® staat veiligheid centraal. itsme® pakt uit met een mobiele oplossing met sterke multi-factor authenticatie en is geheel in lijn met de Europese richtlijn PSD2.