Duurzamer naar school, met Twikey als partner

Een beloningssysteem voor kinderen die te voet of met de fiets naar school komen. Twikey verzorgt de integratie met de bestaande betaalsystemen.

Een beloningssysteem voor kinderen die te voet of met de fiets naar school komen: dat is wat de gemeente Bonheiden de Belfius Smart City Award opleverde. De resultaten van de actie waren dan ook verpletterend positief, maar er was ruimte voor verbetering. The Studio - het innovatielab van Belfius- en initiatiefnemer Flow Pilots wisten Twikey dan ook snel te vinden voor het nog vlotter digitaal inzetbaar maken van dit mobiliteitsplatform.

De kinderen in de gemeentescholen van Bonheiden, Peer en Crisnée kunnen nu onder andere met een applicatie digitale munten verzamelen elke keer ze niet met de auto naar school komen. Die munten kunnen ze gebruiken op de kermis, in het zwembad of bij andere lokale partners. Twikey verzorgt de integratie tussen het beloningssysteem en bestaande betaalsystemen. Hiermee bewijzen we de brede inzetbaarheid van ons product, altijd weer afgestemd op de specifieke noden van de klant.

Wie meer wil weten over dit project, kan hier het volledige persberichtvinden.