Twikey News - december 2020

2020 is een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Covid-19 drong binnen in ons leven en we moesten inventief zijn om ons hieraan aan te passen, zowel op werk als privé vlak. De roep naar digitaal werken, ook met klanten, wordt groter en groter. De innovativiteit van onze producten is een ideale match voor bedrijven die sterk inzetten op het digitaal zakendoen.

Twikey is in 2020 verder uitgegroeid tot een volwaardige scale-up en zowel onze diensten als ons team zijn flink uitgebreid. Voor 2021 gaan we op hetzelfde elan verder. We blijven ideeën uitwerken, partnerships aangaan, extra talent aanwerven … waardoor we ook volgend jaar gaan voor 100% tevreden klanten en voor het aantrekken van nieuwe bedrijven die de voordelen van Twikey zullen kunnen ontdekken.

We wensen jullie, ondanks deze vreemde tijden, gezellige (alternatief gevierde) feestdagen, een succesvol 2021 en vooral een goede gezondheid toe!

Twikey opnieuw marktleider voor B2B machtigingen

Uit de jaarcijfers voor 2020 van de Betaalvereniging Nederland blijkt dat ongeveer 70% van alle online B2B incassomachtigingen in Nederland via Twikey afgesloten werden. In België is dit 100%.Voor Nederland en België samen komt het er dus op neer dat Twikey meer dan 85 % van alle online B2B machtigingen mogelijk maakt.

Daarnaast kiest de meerderheid van de e-Machtiging klanten in Nederland voor de diensten van Twikey.

Mooie resultaten waar we trots op kunnen zijn!

Terugkerende kredietkaarttransacties mogelijk via Twikey

Sinds kort zijn we PCI DSS gecertificeerd. Dit is een internationale beveiligingsstandaard opgemaakt door de grote betaalkaartmaatschappijen met als doel de gegevens van kredietkaartgebruikers te beschermen. Hierdoor kunnen we nu voor terugkerende betalingen, naast automatische incasso's, ook terugkerende kredietkaart transacties aanbieden.

Al jarenlang behaalt Twikey de hoogste security standaarden voor informatiebeveiliging met zijn ISO 27001 certificatie wat we nu nog verder uitgebreid hebben met de PCI-certificatie.

Uitgebreid debiteurenbeheer

Payt is een expert op het vlak van geavanceerd debiteurenbeheer. Debiteurenbeheer hangt nauw samen met “betaald worden” en dat is nu juist waar wij zo goed in zijn. Daarom hebben we de handen in elkaar geslagen en hebben we samen een goeie koppeling uitgewerkt zodat automatische incasso’s en automatische incasso's simpel en éénvoudig kunnen opgestart worden.

Digitalisering voor Waalse steden en gemeenten

Na ons succesvol partnership met Cipal-Schaubroek, softwareleverancier voor steden en gemeenten in Vlaanderen, is onze Twikey oplossing nu ook gekoppeld aan Civadis, de Waalse tegenhanger. Hierdoor kunnen Waalse steden en gemeenten eenvoudige hun facturatie- en betaalprocessen digitaliseren via Twikey.

Proficiat met de automatisatie van jullie betaalverkeer via Twikey!