API VoorbeeldenRegel in enkele minuten betalingen en digitale domiciliëringsmandaten

FunctionaliteitenOntdek alvast een aantal API functies

icon
Via een website

Via een Twikey-link direct toegang tot talrijke ondertekeningsmechanismes om eMandaten of contracten af te sluiten.

icon
App integraties

Integreer onze API om feilloos eMandaten af te sluiten. Geen aparte App nodig.

icon
Bulkuitnodigingen via mail

Genereer bulkuitnodigingen via API voor zowel eMandaten, betaallinks als facturen. Genereer QR-codes voor uw factuur.

icon
Volledige integratie

Ontvang alle informatie over nieuwe, aangepaste en geannuleerde eMandaten en synchroniseer met uw back office systeem.

icon
Download mandaten

Ondertekende PDF's via API downloaden voor interne opslag.

icon
Automatiseer inningen

Creëer eigen betaalplannen via de API.

icon
Transacties

U kiest zelf of u een domiciliëring of Bancontact, iDeal, Payconiq of nog andere betaalmethode direct wil aansturen. Wij zorgen voor de koppeling met de juiste PSP of bank.

icon
Krijg inzicht

Volg niet-geslaagde domiciliëringspogingen en andere betalingen zoals Bancontact, Payconiq, overschrijving, iDeal, Tikkie enz... op. Ontvang details van elke transactie, download gestructureerde rekeninginformatie voor alle betaalmethodes of koppel terug naar het boekhoudsysteem.

icon
Refunds verwerken

Ook terugbetalingen verwerkt u gemakkelijk via onze API.

Frequently Asked Questions

Dit is een goede en belangrijke vraag: wij zijn géén PSP maar door de juiste lego-blokken te activeren bij ons slagen we erin om de slaagkans van een transactie substantieel te verbeteren en snel de kosten van betalingen te laten zakken. Domiciliëring doet Twikey bv rechtstreeks met de bank zodat de betaling gemiddeld 3 à 15 keer goedkoper wordt en uw klant ziet de naam van uw firma op zijn rekeningafschrift. Dus ook minder risico op storno. Met bepaalde betaalmethodes van de bank hebben we een rechtstreekse koppeling; bv Payconiq, iDeal, Tikkie, Rabobank Betaalverzoek, wat de kost ook laat zakken. En door onze koppeling met slimme spelers zoals MultiSafePay, Mollie, Stripe, Adyen kunnen we wel nog steeds alle betaalmethodes aansturen die u wenst, desgewenst per betaalmethode een andere configuratie. Maar dan wel aan de beste prijs.

Gedurende het intake gesprek met Twikey bepalen we samen welke betaalmethodes u wil activeren en bij wie. Van zodra dit is opgezet stuurt u alles eenvoudig aan. U kunt zelfs een onderscheid maken tussen landen, regio's of eigen voorkeurssegmentatie (moeilijke betaler vs snelle betaler).

Door de intelligente Payment Switch aan Twikey zijde is het mogelijk om voor elke betaalmethode de "routing" naar de juiste achterliggende speler op te zetten. Wenst u domiciliëringen direct met uw eigen bank en daarnaast Bancontact via uw eigen PSP in België, uw andere PSP in Nederland voor iDeal en Payconiq en Tikkie rechtstreeks. Prima geregeld met dezelfde API set.

Phone

Bent u geïnteresseerd in het werken met Twikey?

Koen
Spreek ons technische team

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen