Twikey News - maart 2018

Met de eerste Twikey nieuwsbrief van het jaar willen we u informeren over een aantal nieuwe ontwikkelingen van het platform. Het aantal klanten dat cross-border wil werken groeit sterk. Recent hebben we bijvoorbeeld Hans Anders en Ekomenu mogen activeren op Twikey.

We zien een steeds grotere behoefte aan het slimmer, voordelig en klantvriendelijk afsluiten van SEPA Mandaten en blijven continu werken aan de optimalisatie van ons platform. Zo hebben we een dashboard ontwikkeld en de Bankoverstapdienst van Febelfin is geactiveerd. Hiermee kunnen we u actuele gegevens verstrekken wanneer een eindklant van bank verandert.

Kortom, we hebben het jaar mooi ingezet en hopen voor u hetzelfde!

Twikey%20News

Twikey is ISO27001 gecertificeerd

Na een audit door Kiwa, is Twikey sinds 1 februari 2018 de trotse bezitter van het ISO27001 certificaat.

Dit certificaat toont aan dat ons managementsysteem voor informatiebeveiliging en de toepassing ervan voldoen aan de hoge ISO-veiligheidsnormen. Doordat we deze beveiligingsmaatregelen met zorg in acht nemen kunnen onze gebruikers gerust zijn dat bedrijfsinformatie vertrouwelijk behandeld wordt, onze ontwikkelingen volgens de regels van de kunst gebeuren en onze IT-infra-structuur veilig wordt beheerd.

Meer info over ISO 27001

Twikey%20is%20ISO27001%20gecertificeerd

Nieuwe Twikey functionaliteit: Dashboard

In onze toepassing voegen we wekelijks nieuwe functionaliteiten toe. We luisteren daarbij graag naar onze klanten. Op basis van die feedback hebben we overkoepelende dashboards geïntroduceerd. Die geven een continu overzicht van de belangrijkste parameters. Ideaal om te zien hoeveel nieuwe klanten erbij gekomen zijn of hoe efficiënt terugkerende betalingen werken.

Twikey%20dashboard%20-%20voorbeeld

Altijd up-to-date met de bankverhuisdienst

Sinds 1 februari 2018 laat Bankswitching, de bankoverstapdienst van Febelfin, toe om automatisch de schuldeiser of incassant te verwittigen wanneer een klant van bank verandert.

In samenwerking met Febelfin heeft Twikey een service opgezet om deze bankverhuisdienst te automatiseren. Via APIof mail krijgen onze klanten de nodige informatie binnen wanneer een eindklant van bank verandert. Alle info in Twikey wordt zo automatisch up-to-date gehouden en inningen blijven dus gewoon werken.

Meer info

Bankoverstapdienst%20-%20Koppeling%20Bankswitching%20en%20Twikey

Onfact – Twikey koppeling

Twikey is nu ook geïmplementeerd in de facturatiesoftware van onFact.onFactis een facturatieprogramma in de cloud dat, volgens uw behoeften, uit te breiden is met gratis apps.

Door de koppeling met Twikey kunnen gebruikers van onFact hun klanten online een akkoord laten ondertekenen. Hierdoor kunnen ze hun facturen (zowel losse als periodieke) automatisch en tijdig innen. Tijdbesparend, veilig, minder administratieve rompslomp, … Kortom enkel voordelen!

Meer info

Koppeling%20onFact%20en%20Twikey

Meer weten over Twikey? Neem dan contactmet ons op.

Wil je op de hoogte blijven van alle Twikey-nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.