Twikey News - mei 2018

Twikey blijft innoveren. Ons aanbod blijven we steeds vervolledigen en optimaliseren. Dankzij deze nieuwe integraties en features brengen we steeds meer functionaliteiten die onze klanten en partners ten goede komen.

Twikey%20News

Hoe optimaliseert Mobiflow zijn microbetalingen?

Met één app al uw mobiliteitsdiensten regelen? De Mobiflow app van Optimile, een Gentse specialist in alles rond mobiliteit, bundelt al deze diensten. Kleine betalingen voor bus, tram, deelfietsen, e-charging, taxi, … kunnen eenvoudig geregeld worden via onze integratie in deze gratis app. Dit laat toe om aan lage prijs transacties uit te voeren zonder extra effort waarvan de finale gebruiker profiteert. De gebruiker tekent 1 keer zijn akkoord in de app en alle volgende transacties en bestellingen worden eenvoudig geregeld. Met 1 klik bestellen wij alvast onze tramtickets. 😉

Ontdek meer over Mobiflow

hoe%20optimaliseert%20Mobiflow%20zijn%20microbetalingen

Tekenen van contracten

Het tekenen van contracten is een veel voorkomende vraag bij onze klanten. Online een contract en daarna een Sepa mandaat tekenen kan nu nog eenvoudiger in onze toepassing. Het volstaat om een PDF op te laden die dan door de eindklant snel en gemakkelijk getekend kan worden.

Online%20contracten%20tekenen%20via%20Twikey

GDPR – Privacy by design

We dragen uw veiligheid en privacy hoog in het vaandel! Twikey is vanaf dag 1 volledig in lijn met de GDPR die vanaf vandaag van toepassing is. Vanaf de start hebben we privacy in al onze flows hoog gehouden. De laatste versie van onze privacy policy vindt u hier.

Twikey breidt uit

Niet alleen ons bedrijf, maar ook ons team blijft groeien. Twikey heeft 2 nieuwe mensen aan boord. David versterkt als software engineer ons IT development team en Simon ondersteunt de collega’s in Nederland op sales vlak.

Type caption (optional)

Meer weten over Twikey? Neem dan contact met ons op.

Wil je op de hoogte blijven van alle Twikey-nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.