Twikey News - mei 2020

We hopen eerst en vooral dat alles goed gaat met u en uw bedrijf in deze uitzonderlijke tijden. In deze nieuwsbrief lichten we enkele handige tools toe die uw bedrijf mee door deze moeilijke periode kunnen loodsen. Daarnaast proberen we zelf ook ons steentje bij te dragen door verschillende acties zo veel mogelijk te ondersteunen met onze technische knowhow.

Meer informatie nodig? Wij staan sowieso klaar om uw online betalingen in goede banen te leiden en om uw werk te helpen verlichten.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!

Belgische acties opgezet in deze Covid-19 periode

Onder het motto, niet denken maar direct doen, hebben we ondertussen onze schouders gezet onder verschillende initiatieven van o.a. Cheer for Champions en Club Brugge. Contacteer ons gerust als u ook een actie voor een goed doel heeft waarbij we kunnen helpen met onze technologie!

Samen met onze partners RingRing, Belfius en Direct Social Communications (DSC) werken we mee aan het initiatief Cheer for Champions . Deze actie zamelt geld in om zorgverstrekkers tijdens én na de crisis vooral mentaal en emotioneel te ondersteunen. Ook heel wat BV’s supporteren mee voor de hulpverleners. Samen met RingRing maken wij donaties via sms mogelijk. Het volstaat om CHEER 5 (of een ander bedrag 😉) te sms’en naar 8686. Je krijgt via Twikey een betaallinkje om dat bedrag dan te storten. Lees hier meer over deze campagne.

Een ander succesvol initiatief is dat van voetbalclub Club Brugge, waarbij de opbrengst van de verkoop van gepersonaliseerde mondmaskers naar het steunfonds ‘Club tegen Corona’ gaat.

Handige Twikey functionaliteiten in tijden van Corona

Aangezien de Twikey toepassing volledig draait rond digitalisatie, is eigenlijk heel onze oplossing in deze Corona tijden een handige tool om te kunnen blijven zaken doen. Enkele functionaliteiten kunnen nu wel nog extra toegevoegde waarde leveren voor uw bedrijf.

- Dankzij Twikey kan u eenvoudig online B2B machtigingen afsluiten . Deze bieden de extra zekerheid dat er na het innen van de bedragen géén terugroeprecht van 8 weken is. Bovendien hoeft uw klant niet meer naar de bank om de machtiging te laten registeren, dankzij onze volledige online flow. Lees meer over hoe dit precies in zijn werk gaat.

- Via een betaallink kan u snel een directe betaling via Bancontact of iDEAL regelen voor (een deel van) een factuur. Zo maakt u het voor uw klant eenvoudig om te betalen en heeft u snel zekerheid dat u het geld ontvangen heeft. Betaallinks kunnen nu in Twikey ook via POM afgehandeld worden (lees hieronder meer).

- Via Twikey kan u in enkele minuten een geautomatiseerd afbetalingsplan of gespreide betalingen opzetten.Ontdek de voordelenvan deze manieren van betalen, zeker tijdens een crisisperiode, en hoe u eenvoudig een dergelijk plan kan opzetten.

Koppeling met Deutsche Bank en Bank of America

Sinds kort heeft Twikey een koppeling met twee extra internationale banken, Deutsche Bank en Bank of America. Dit houdt in dat ook voor deze banken alle informatie rechtstreeks en volledig digitaal uitgewisseld kan worden. Dankzij deze samenwerking kunnen we nog internationaler werken.

Klanten bereiken via brief

Naar aanleiding van een groot project vorig jaar, waarbij we voor het merendeel van de eindklanten niet over e-mailadressen beschikten, werkten we samen met IPEX. Hieruit is een blijvend partnership voortgevloeid. Via Twikey en IPEX is het mogelijk brieven te versturen met hierin een uitnodiging om bv. een machtiging te ondertekenen of om een factuur te betalen. Zowel de tekst van de brieven als de mogelijkheden die de klant krijgt om het bijhorend document te bekijken (QR-code, shortlink, ...) kunnen naar wens worden aangepast. Zo is het toch mogelijk om klanten volledig digitaal machtigingen te laten tekenen.

POM: Extra partner voor betaallinks

In onze lijst met partners kunnen we nu ook POM toevoegen. Betaallinks (via POM en/of andere payment service providers) kunnen in Twikey gebruikt worden als een back-up mechanisme voor gefaalde automatische incassostransacties, als een QR-code op uw facturen of als een op zichzelf staande link die u naar uw klanten kan sturen via mail of sms.

Twikey team

Twikey blijft groeien. Daarom zijn we op zoek naar een Full Stack Developer en een Frontend Software Engineer om ons team in België te versterken.

Als u iemand kent die in ons team zou kunnen passen, vertel hem of haar dan om een cv en motivatiebrief te sturen naar jobs@twikey.com. Iedereen die bij ons team komt zonder tussenkomst van een rekruteringskantoor, wordt aan het einde van het eerste jaar beloond met een bonus van 2.500 euro.

Meer weten over Twikey? Neem dan contact met ons op.

Wil je op de hoogte blijven van alle Twikey-nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.