Twikey News - december 2019

Onze herinneringen aan picknicks en zwoele zomerdagen beginnen zo langzaam aan te vervagen en we zijn begonnen met de voorbereidingen voor de feestdagen. Dit kan maar één ding betekenen: de winter is op komst! Helaas betekent dit ook dat de temperaturen aan het dalen zijn. Om jullie toch wat op te warmen, willen we graag een overzicht geven van onze nieuwe partnerships en features van de laatste maanden.

Daarnaast willen we jullie natuurlijk ook alvast veel plezier wensen tijdens de feestdagen!

Samenwerking met twee extra banken

We kunnen met trots aankondigen dat we Bank J. Van Breda & Co en Deutsche Bank op het Twikey-platform geactiveerd hebben. Van nu af aan zijn beide banken beschikbaar voor de volautomatische uitwisseling van automatische incasso's’s en de opvolging van transacties.

Samenwerking%20tussen%20Twikey%20en%20Bank%20Van%20Breda%20en%20Deutsche%20Bank

Nieuwe tekenmethode voor B2B-automatische incasso's

Goed nieuws van het automatische incassosfront! We hebben recent een nieuwe tekenmethode toegevoegd voor B2B-machtigingen voor België. Met itsme hebben klanten om documenten te ondertekenen enkel nog de app en een persoonlijke code van vijf cijfers nodig.

Twikey is reeds marktleider in België en Nederland voor B2B-machtigingen en -machtigingen, maar met deze extra tekenmethode zijn we in staat om de conversieratio’s voor onze klanten nog verder te verhogen.

B2B%20machtigingen%20/%20B2B%20mandaten%20kunnen%20nu%20ook%20via%20itsme%20getekend%20worden

Casus: Contract én machtiging samen ondertekenen

Swapphonebiedt hun klanten een abonnement aan voor iPhone, waarmee ze hen op elk moment een werkende smartphone garanderen. Klanten bestellen een iPhone bij hen en kunnen die eenvoudigweg inruilen voor een ander toestel wanneer hij niet langer werkt. Hiervoor tekenen ze zowel een contract als een machtiging met Swapphone.

Dankzij Twikey kunnen Swapphone-klanten hun bestelling betalen met iDEAL en vervolgens in één handeling hun contract én machtiging online ondertekenen met iDIN. Deze manier van werken helpt fraude te voorkomen en bespaart beide partijen een heleboel tijd en papierwerk.

Een%20contract%20en%20domicili%EBringsmachtiging%20/%20incassomachtiging%20samen%20ondertekenen

Casus: Gespreide betalingen via automatische incasso

Rhombusbiedt met hun dienst Schoolsupply een uitgebreid gamma aan schoolbenodigdheden aan, variërend van handboeken tot 3D-printers. Hun klanten, zowel scholen als studenten, kunnen alles wat ze nodig hebben online bestellen en vervolgens op school of thuis laten leveren.

Rhombus wilde ouders in moeilijke financiële situaties de optie bieden om hun bestellingen in termijnen te betalen, waardoor ze de kosten kunnen spreiden. Door middel van een API-connectie met Twikey geeft Rhombus deze klanten de mogelijkheid om een elektronisch machtiging te tekenen. Zo kunnen ze elk afzonderlijk bedrag automatisch betalen met een automatische incasso.

gespreid%20betalen%20via%20online%20domicili%EBringen%20via%20Twikey%20

Interne keuken

Afgelopen oktober voegde inside sales collega Nancy zich bij ons team. Het doet ons veel plezier om ons bedrijf zo te zien groeien en we hopen de komende maanden nog meer mensen te mogen verwelkomen.

Momenteel zijn we op zoek naar volgende profielen:

Daarnaast staan we open voor iedereen die denkt dat hij of zij een toegevoegde waarde kan zijn voor ons bedrijf.

Als je iemand kent die in ons team zou passen, vraag hen dan om hun cv en motivatiebrief te sturen naarjobs@twikey.com. Iedereen die bij ons terechtkomt zonder tussenkomst van een recruiter wordt daarvoor beloond met een bonus van 2.500 euro aan het einde van het eerste jaar.

Meer weten over Twikey? Neem dancontactmet ons op.

Wil je op de hoogte blijven van alle Twikey-nieuwtjes?Schrijf je in op onze nieuwsbrief.