Twikey News - oktober 2020

Nu de zon plaats gemaakt heeft voor het nat herfstweer, weten we dat de zomer van 2020 er definitief op zit. Ondanks het feit dat het dit jaar een speciale periode was hebben wij bij Twikey niet stilgezeten.

Twikey website in een nieuw jasje

We werken steeds verder aan het optimaliseren van onze core business, nl. een complete betaaloplossing bieden voor bedrijven met terugkerende klanten. Nu onze diensten hierdoor enorm uitgebreid zijn, werd het tijd om ook werk te maken van een nieuwe website die reflecteert wat we doen en waar we voor staan. Ga na het lezen van deze nieuwsbrief zeker eens een kijkje nemen.

Extra bankconnectie voor B2B machtigingen

We zetten onze vooruitgang als markleider verder door nog een extra bank toe te voegen voor het afsluiten van online B2B machtigingen : CBC Banque. Vanaf heden kunnen ondernemingen ook bij CBC snel en eenvoudig, online B2B machtigingen afsluiten. Hierdoor winnen ook zij nu extra tijd en het is bovendien Covid-19 proof.

Mobiel betalen via Payconiq

Payconiq, de razend populaire en sterk groeiende betaalapp, is sinds kort toegevoegd aan onze brede waaier van betaalmogelijkheden. Klanten kunnen nu dus ook facturen of betaallinks die ze via Twikey ontvangen, “biepen” met hun vertrouwde app. Verhoogde conversie verzekerd!

Digitalisering van het betaalverkeer bij steden en gemeenten

Cipal-Schaubroeck, aanbieder van softwarepakketten voor overheden, heeft de krachten gebundeld met Twikey en Belfius. Binnenkort staat op een groot deel van de facturen van steden en gemeenten een slimme Twikey link of QR-code. Meer info

Schoolfacturen online betalen en opvolgen

Dankzij onze integratie in de schoolsoftware van Informat, zullen ouders eenvoudig hun facturen digitaal kunnen betalen via automatische incasso of een betaallink. Dit zorgt voor meer betaalgemak en minder vergetelheid bij de ouders wat resulteert in snellere betaling. Bovendien kan het tijdrovende proces van betaalopvolging voor de scholen geautomatiseerd worden. Lees meer

Vacatures

De interesse in ons product blijft groeien, dus hebben we nood aan extra talent om ons team te versterken.

Voor ons kantoor in België zoeken we een gemotiveerde en getalenteerde:

Bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn of kent u iemand met dit profiel? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Via jobs@twikey.comontvangen wij graag een CV en motivatiebrief.

Iedereen die ons team versterkt, zonder tussenkomst van een recruiter, zal een bonus van 2.500 euro krijgen op het einde van zijn/haar eerste werkjaar.

Meer weten over Twikey? Neem dan contactmet ons op.

Wil je op de hoogte blijven van alle Twikey-nieuwtjes?Schrijf je in op onze nieuwsbrief.