Twikey News - september 2019

Het was een veelbewogen zomer bij Twikey! We hebben gezweet, van de airconditioning genoten, regenbuien ontweken en bovendien zijn we natuurlijk ook weer hard aan het werk geweest.

Zo hebben we onder andere een nieuwe functionaliteit toegevoegd in onze omgeving, waardoor het nu mogelijk is om via Twikey ook uw facturen te beheren. Daarnaast zijn we een aantal interessante nieuwe samenwerkingen aangegaan en mochten we drie nieuwe collega’s verwelkomen.

Lees er hier alles over terwijl u van de laatste zomerzon geniet!

Meer betaalgemak voor uw facturen

Dankzij de nieuwe functionaliteit in ons platform kunnen facturen nu ook geïnd worden via Twikey, zonder extra tussenstappen. Het is mogelijk om deze facturen te importeren vanuit uw CRM- of facturatiesysteem. Klanten krijgen via een betaaluitnodiging een pagina te zien waar verschillende betaalopties worden aangeboden.

Bovendien zijn de facturen makkelijk te controleren: in het overzicht is in één oogopslag te zien wat de betaalstatus is. Voor de follow-up van de onbetaalde facturen bieden we de mogelijkheid aan om verschillende herinneringen uit te sturen.

Twikey%20betaaluitnodiging%20leidt%20naar%20een%20betaalpagina%20waar%20verschillende%20betaalmogelijkheden%20aangeboden%20kunnen%20worden

Zorgeloos innen vanuit Teamleader en Exact Online

Om het verwerken van uw facturen nóg makkelijker te maken, hebben we ervoor gezorgd dat deze geïmporteerd kunnen worden vanuit Teamleader en Exact Online. Uniek in deze samenwerking is dat facturen automatisch gereconcilieerd worden in de boekhoud-systemen zodra ze betaald zijn. Wij zijn druk bezig om in de nabije toekomst ook de koppeling met andere vergelijkbare systemen te voorzien.

Succesvolle migratie van WEX

Begin juli werden de tankkaartactiviteiten van EG Retail overgenomen door WEX. Bij deze overname was het essentieel dat de migratie van de bestaande SEPA-machtigingen vlot zou verlopen. Twikey loodste WEX stap voor stap door dit migratietraject, en zorgde er bovendien voor dat alle papieren contracten nu meteen ook gedigitaliseerd zijn.

Twikey%20Klant%20Case%3A%20Wex%20-%20migratie%20van%20de%20bestaande%20SEPA-mandaten

Met Twikey naar Plopsa

Plopsa wilde zijn vaste klanten graag de mogelijkheid geven om een abonnement te nemen via een maandelijkse inning. Daarvoor besloten ze de samenwerking aan te gaan met Twikey. Meer over het hoe en waarom van deze samenwerking lees je in onze blog.

Twikey%20klant%20case%3A%20Plopsa%20abonnement%20via%20maandelijkse%20inning%20via%20online%20domicili%EBring

Onvergetelijke facturen

iController biedt een geavanceerd pakket aan voor de follow-up van onbetaalde facturen. Dankzij onze samenwerking is het nu ook mogelijk om vanuit hun reminderproces de betalingen via Twikey rond te krijgen.

Twikey%20en%20iController%20samenwerking%20zorgt%20voor%20eenvoudig%20opvolgen%20van%20onbetaalde%20facturen

Workshops voor creatievelingen

Op 24 september kunt u ons vinden op Grow Together in Gent, een evenement speciaal voor agencies en creatieve bureaus. Wie geïnteresseerd is in online betalingen en betaaloplossingen, is van harte welkom op de praktische workshop van onze Twikey-experten.

Twikey%20Event%20-%20workshop%20tijdens%20Grow%20Together

Twikey achter de schermen

Afgelopen zomer zijn maar liefst drie nieuwe collega’s gestart: Zoë, Nicolas en Robert.

Om ons team te vervolledigen zijn wij (voorlopig!) enkel nog op zoek naar een Frontend Software Engineer. Kun jij je vinden in deze vacature? Geef ons dan zeker een seintje!

Meer weten over Twikey? Neem dan contact met ons op.

Wil je op de hoogte blijven van alle Twikey-nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.