Twikey News - december 2018

2018 was opnieuw een fantastisch jaar. Vanuit de markt krijgen we de bevestiging dat we voor B2B Sepa mandaten de absolute marktleider zijn in Europa. Ons team is er ook weer in geslaagd om ons aanbod verder uit te breiden in continue dialoog met onze business partners. We bieden onze klanten nog meer functionaliteiten aan zoals alternatieve betaalmethodes, het tekenen van contracten en extra identificatiemogelijkheden zoals Itsme. Er werd ook hard geïnvesteerd in integraties met partners, die het Twikey platform nog krachtiger maken. Volgend jaar zijn de uitdagingen er ook al door de introductie van de PSD2 maar daarover meer in de volgende nieuwsbrieven.

Voor nu wensen wij u een fijne kerst toe, en een goed begin van het nieuwe jaar !

Het voltallige Twikey team

Duurzamer naar school, met Twikey als partner

The Studio - het innovatielab van Belfius - en Flow Pilots ontwikkelden met de hulp van Twikey een mobiliteitsplatform waarop leerlingen digitale munten kunnen verzamelen door met de fiets naar school te gaan. We zijn trots dat we zo’n duurzaam en gezond initiatief kunnen ondersteunen door de betalingen te verzorgen.

Lees meer over hoe een virtuele munt werd gebruikt om deze om te zetten in echte euro’s.

Eerste betaling direct ontvangen samen met ondertekening van een Sepa-mandaat

Sinds kort is het mogelijk om via Twikey in één handeling online een Sepa-mandaat te tekenen en een eerste betaling uit te voeren. Op die manier maken we online betalen via een Sepa-mandaat gebruiksvriendelijker voor de eindklant en heeft u ook zekerheid wat de eerste betaling betreft . Dit is bv. héél nuttig voor e-commerce bedrijven die onmiddellijk betaald willen worden zodat de klant ook direct van hun diensten gebruik kan maken en zorgt ervoor dat toekomstige bestellingen zo laagdrempelig mogelijk zijn door middel van Sepa direct debit. Op die manier kan u de kostprijs van uw betalingen ook onder controle houden.

meer info

Eenvoudig online facturen beheren dankzij de samenwerking tussen Twikey en Teamleader

De integratie met onze vrienden van Teamleader maakt het mogelijk om de betaling van facturen vanuit Teamleader via Twikey te beheren. Deze koppeling tussen onze beide tools biedt tal van mogelijkheden die uw administratie een stuk eenvoudiger maken. Uw betalingsproces, vanaf de factuur t.e.m. de opvolging van betalingen, kan volledig automatisch verlopen. A match made in heaven! Resultaat: er is géén enkele handmatige stap meer nodig om een factuur te betalen.

meer info

Bezoek ons op de Webwinkel Vakdagen

Naar jaarlijkse gewoonte is Twikey ook in 2019 weer vertegenwoordigd op het belangrijkste e-commerce event van de Benelux, de Webwinkel Vakdagen. U vindt ons op stand nummer 105.

Twikey team

Ook ons team in Nederland blijft groeien, Michael Van Leeuwen is bij ons team gekomen om nieuwe klanten te woord te staan.

En wij zijn nog op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken:

-Software tester

-Software front-end engineer

Meer weten over Twikey? Neem dan contact met ons op.

Wil je op de hoogte blijven van alle Twikey-nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.